You are currently viewing Luksus til konfirmandens gavebord

Luksus til konfirmandens gavebord

Konfirmationen er en stor dag, som det unge menneske har set frem til længe. Det er samtidig en dag, der vil blive set tilbage på med glæde, og derfor er det oplagt af forære den heldige teenager nogle gaver, der kan vække minderne om en dejlig dag til live. Også flere år frem i tiden.

Vælger du, at der skal lægges lidt mere luksus end sædvanligt på gavebordet, sikrer du dig, at der lagres et ekstra dejligt minde fra dagen. Samtidig vil du med garanti blive den nye yndlingsmoster, favoritonkel eller få titlen som verdens bedste mor og på den måde glæder du både konfirmanden og dig selv.

Derfor får du her 3 bud på gaver til konfirmationsdagen, som vil vække en smule ekstra glæde.

En designertaske for livet

De fleste kvindelige konfirmander bruger tid på de sociale medier, og er derfor sikkert også stødt på et par influencere eller to, der flasher designertasker på deres billeder. Drømmen om at eje sin egen eksisterer sikkert hos din datter, niece eller søster, man taskerne er dyre og med et fritidsjob tager det lang tid at spare sammen til favoritmodellen.

Traditionelt gives der dog i mange familier dyrere gaver, når nogen skal konfirmeres og denne anledning er derfor oplagt til at forære konfirmanden sin første designertaske. Vælger du samtidig en model, der er tidløs og stilren sikrer du også, at den aldrig går af mode og derfor kan holde hele livet, hvis der bliver passet godt på den.

Designertasker, der opfylder disse kriterier, er f.eks. Mulberry Darley, en af Pochette modellerne fra Louis Vuitton eller varianten Kate fra YSL.

Det smukkeste tørklæde

En anden ting man jævnligt støder på, når tiden bruges på SoMe, er de smukke Lala Berlin tørklæder. Mønsteret er let at genkende og derfor er det også en style, som de fleste teenagere elsker. For så er det nemt at spotte, at hér går der en med styr på, hvad der trender.

Tørklæderne er fremstillet af det blødeste cashmere og fås i flere forskellige størrelser. Det mest alsidige, er tørklædet i størrelsen L. Det kan nemlig både bruges om halsen på en vinterdag og over skuldrene om sommeren. Modellen fås i flere forskellige farver og vil du være sikker på at lægge et tørklæde på gavebordet, som vil blive brugt flittigt, er det oplagt at vælge et i farven grå. Det kan nemlig sættes sammen med de fleste jakker eller kjoler.

Storbyferien over dem alle

En gave der aldrig vil blive glemt, er en rejse sammen med dig selv. Minder lagres nemlig og forsvinder aldrig, hvorimod den nyeste iPhone er glemt, når de næste bliver købt et par år senere. Til konfirmationsdagen er en storbyferie med shopping oplagt, særligt fordi konfirmanden som regel er ret velhavende efter den store dag – og med pungen fyldt er shopping nu engang lidt sjovere.

Vil du gerne give en storbyrejse, der er noget udover det sædvanlige, er det oplagt at tage til byerne over dem alle: New York. Det vil give både dig og konfirmanden en uforglemmelig oplevelse og for de flestes vedkommende også en once-in-a-lifetime.

Find flere gode konfirmationsgaver til hende lige her.